Menu
0
Groot assortiment
Laagste prijs
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
01Mar2021
Werk aan je klantenbinding - 5 nieuwe tips!

Werk aan je klantenbinding - 5 nieuwe tips!

Door: koelverzenden.nl

Als webshop wil je natuurlijk een goede naamsbekendheid ontwikkelen, en ervoor zorgen dat je klanten krijgt, maar zeker ook behoudt. Dit doe je uiteraard door het leveren van de beste kwaliteit producten bij de mensen aan huis. Daarnaast kun je op meer manieren aan klantenbinding doen.

Een aantal weken geleden hebben we je laten zien hoe je aan meer klantenbinding kunt doen. Deze blog vind je hier. Hieronder vind je deel 2 met dit maal 5 tips om je klanten meer te betrekken.

Veel succes!

 

1. Een give-away

Hoe leuk is het als je een pakket open maakt en je vindt er een klein cadeautje in! Denk aan bijvoorbeeld een proefje van een ander artikel dat je verkoopt, zoals een rub, kruidenmix of een sample van een saus.

2. Samenwerken

Ga een samenwerking aan met foodbloggers en/of bloggers, of facebookpagina's waar je aanbieding en promoties op kunt verspreiden. Een goed voorbeeld hiervan is Mele Best. Zij gebruiken voor al hun recepten de kruiden van Van Beekum. Uiteraard zijn er meer foodbloggers, zoals Eten met Nick of Den Noskos. Beimer Meat organiseert geregeld kortingsacties op facebookpagina’s van Barbecue groepen zoals De Nederlandse bbq groep. Uiteraard kun je ook zelf recepten en video's ontwikkelen met recepten van je producten! 

3. Social Media

Gebruik social media voor het vergroten van je naamsbekendheid. Veel webshopbedrijven hebben een grote en trouwe schare aanhangers op onder andere facebook. Stoer Vlees heeft bijna 4.000 volgers en post regelmatig tips, recepten en winacties. Maar kijk vooral eens op onze facebookpagina… ;)

4. Koelelementen

In plaats van eenmalig te gebruiken gelpacks kun je ook kiezen voor de wat meer bekende koelelementen. Deze kunnen klanten eenvoudig hergebruiken!

5. Spotify playlist

Heb je al je eigen Spotify playlist? ;) Deel deze dan met je klanten, zodat ze van je restaurant/slager/vis/groente-playlist kunnen genieten. Bekijk bijvoorbeeld de playlist van Bar Bistro Loev.

 


  1.  
  2. Gebruik social media voor het vergroten van je naamsbekendheid. Veel webshopbedrijven hebben een grote en trouwe schare aanhangers op onder andere facebook. Stoer Vlees heeft bijna 4.000 volgers en post regelmatig tips, recepten en winacties. Maar kijk vooral eens op onze facebookpagina… ;)

 

  1. Gebruik koelelementen die je klanten eenvoudig kunnen hergebruiken.

 

  1. Playlist spotify: Heb je al je eigen Spotify playlist? ;) Deel deze dan met je klanten, zodat ze van je restaurant/slager/vis/groente-playlist kunnen genieten. Bekijk bijvoorbeeld de playlist van Bar Bistro Love.
     

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Inloggen

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.