Menu
0
Groot assortiment
Laagste prijs
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
29Jan2021
Werk aan je klantenbinding met deze 6 tips!

Werk aan je klantenbinding met deze 6 tips!

Door: koelverzenden.nl

Als webshop wil je natuurlijk een goede naamsbekendheid ontwikkelen, en ervoor zorgen dat je klanten krijgt, maar zeker ook behoudt. Dit doe je uiteraard door het leveren van de beste kwaliteit producten bij de mensen aan huis. Bekijk hiervoor ook onze 4 tips voor koel verzenden. Daarnaast kun je op meer manieren aan klantenbinding doen. We geven je graag enkele tips! 

 

1. Additionele verkoop

Wat heeft een klant nog meer nodig om van jouw product te genieten? Dit zouden bijvoorbeeld kruiden kunnen zijn. Je kunt een samenwerking aan gaan met een kruidenleverancier die speciaal voor jou een kruidenlijn ontwikkelt. De Kruidenbaron is een specerijen leverancier waar je al in kleine hoeveelheden (vanaf 48 bussen) een eigen kruidenlijn kunt opzetten.

2. Duurzaam verpakken

Laat je klanten weten dat EPS verpakkingen bestaan uit 98% lucht, en dat deze 100% gerecycled kunnen worden, omdat ze uit slechts één materiaalsoort bestaan. Piepschuim kan verwerkt worden tot andere plastic materialen zoals bermpaaltjes, maar wordt ook toegepast in de productie van beton. Volledig circulair en milieuvriendelijk! Daarnaast wordt piepschuim vaak vermalen en toegevoegd aan nieuwe EPS piepschuim producten.
Piepschuim mag je weggooien in je grijze bak, maar in veel gemeenten wordt EPS apart ingezameld. Wil je liever hergebruiken, dan zou je ze aan kunnen bieden aan bijvoorbeeld kringloopwinkels.
Kijk op airpop.info waar piepschuim op een duurzame manier wordt afgevoerd.

3. Statiegeld

Je zou ook kunnen kiezen voor herbruikbare EPP boxen met statiegeld: Deze kunnen eenvoudig retour worden gestuurd, maar de kans is groot dat klanten deze zullen houden vanwege het gebruiksgemak!

4. Kortingsbonnen

Stuur een kortingsbon mee waarbij je korting geeft op de volgende bestelling.

5. Retourneren

Naast kortingsbonnen kun je je klanten ook vragen de EPS koelbox terug te sturen, en korting te geven op de volgende bestelling. Het retourverzenden van een box kost natuurlijk geld, maar zo bespaar je op inkoopkosten van piepschuim boxen, je werkt aan klantenbinding, omdat je een kortingscode geeft, en daarnaast hergebruik je piepschuim; een win-win-win!

6. Bedankkaartjes

Een handgeschreven bedankkaartje: eenvoudig, maar erg persoonlijk. Alleen al "bedankt voor je bestelling, groeten het team van koelverzenden.nl" draagt bij aan je klantenbinding. Maar je kunt het uiteraard zo specifiek maken als je maar wilt!

We wensen jullie ontzettend veel succes met het in praktijk brengen van deze tips! Over een paar weken verschijnt deel twee, dus houd ons in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de laatste nieuwtjes en onze laatste acties!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Inloggen

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.